A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Színház
Programok / Színház
Truváj és Trécs

Március 20-án a második TRUVÁJ ÉS TRÉCS est fellépője HARSÁNYI ATTILA Jászai-díjas színművész lesz a Művészetek Háza kávézójában. Az előző alkalom szatirikus, mégis könnyedebb hangvétele után a színház és az irodalom metszéspontjára invitálunk mindenkit, mégpedig egy mély gondolatokkal filterezett teázásra, azori szigeteki teafűvel és nikkel szamovárral. HARSÁNYI ATTILA a múlt század két meghatározó nagykölteményét állítja a közönség elé.

KASSÁK LAJOS A ló meghal a madarak kirepülnek verse 1922-ben jelent meg, és a magyar irodalmi avantgárd egyik legfontosabb költeményévé vált. SZILÁGYI DOMONKOS Öregek könyve című munkája, az egyre betegesebb költő szembenézése az elmúlással: keserűséggel, átkozódással szól nemcsak az emberiség, de a költő szűkebb közössége múltjáról, jelenéről, jövőjéről is. A versélményt gőzölgő tea teszi teljessé.

A truvájt ismét a trécs követi: HARSÁNYI ATTILÁVAL közösen a résztvevők megbeszélhetik a hallottakat, vagy legutóbbi színházi élményeiket kötetlen, kávéházi formában.

Az est ezúttal is a jótékony szórakozásról szól. Bár a program ingyenes, a szervezők kihelyezett adománygyűjtőkben várják a felajánlásokat. Az így összegyűlt pénz, valamint a fogyasztás egy része a Miskolci Nemzeti Színházhoz kerül majd.
Fontos: az adakozók számára TÁMOGATÓI HELYEKET tartunk fent, amelyek a legjobb művészeti élményt biztosítják. Hiszen a Truváj és trécs estek mottója nem változott: Mulassunk úgy, hogy haszna legyen!

https://www.youtube.com/watch?v=NzkRzB_OzZM

 

Jegyinformáció:
Az est ezúttal is a jótékony szórakozásról szól. Bár a program ingyenes, a szervezők kihelyezett adománygyűjtőkben várják a felajánlásokat. Az így összegyűlt pénz, valamint a fogyasztás egy része a Miskolci Nemzeti Színházhoz kerül majd. Fontos: az adakozók számára TÁMOGATÓI HELYEKET tartunk fent, amelyek a legjobb művészeti élményt biztosítják. Hiszen a Truváj és trécs estek mottója nem változott: Mulassunk úgy, hogy haszna legyen!
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 340 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2023-03-20 18:00:00 2023-03-20 19:30:00 Europe/Budapest Truváj és Trécs Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
2023. március 20. hétfő
19:00 - 20:30
Helyszín: MÜHA Kávézó
Jegyár: INGYENES
Hasonló programok
Összes
Színház
Presser-Sztevanovity: A padlás
2023. június 03. szombat, 19:00
Jegyár: 5900 Ft - 7300 Ft
Jegyvásárlás
Színház
Truváj és Trécs: Színházi Klub
2023. június 14. szerda, 20:00
INGYENES
Koncert
ANALOG BALATON KONCERT
2023. június 23. péntek, 20:00
Jegyár: 3900 Ft - 4500 Ft
Jegyvásárlás