A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Színház
Programok / Színház
Ray Cooney: Páratlan páros

Kedves Nézőink!

A mindenki által ismert járványügyi helyzet következtében szeretnénk Önöket az alábbiakban ismertetni az eddigi elmaradt és/vagy új időpontra került előadásaink jegyeivel kapcsolatos lehetőségekről, amelyek közül 2020. május 30-ig dönthet: a miskolci előadás eredeti időpontja 2020.04.23. az új időpont 2020.11.15.

A jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, amennyiben ez megfelel Önnek, úgy további teendője nincs.

  1. Amennyiben nem szeretné visszakérni a jegy árát, úgy nyilatkozhat az alábbi oldalon: https://www.jegy.hu/altalanoslemondas. Ez esetben nagyon szépen köszönjük a felajánlást!
  2. Amennyiben nem felel meg Önnek az új időpont és szeretne visszakérni a jegy árát, úgy az alábbi linken ezt megteheti: https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas.

Amennyiben 2020. május 30-ig nem nyilatkozik jegyeiről, úgy azok automatikusan érvényessé válnak az új dátumra.

A Bánfalvy Stúdió többi előadásával kapcsolatban még folynak az egyeztetések, hamarosan azokkal kapcsolatosan is jelentkezünk, figyeljék a honlapunkat (www.banfalvy.com) és/vagy a facebook oldalunkat!

Köszönjük a figyelmet, és reméljük, hogy ismét nézőink sorában tudhatjuk Önöket! Jó szórakozást kívánunk az előadásokhoz, és addig is sok türelmet és kitartást a jelenlegi helyzethez!

Budapest, 2020.04.29.

Tisztelettel: Bánfalvy Stúdió

"Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett…
Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A férj, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, amely most összedőlni látszik; John ugyanis egy idős hölgy segítségére sietve balesetet szenved, és a kórházban nem a megfelelő lakcímét adja meg. A feleségek által értesített rendőrség lelkes nyomozásba kezd, John pedig ámokfutó módjára ingázik a két asszony között."
Szereplők:
John Smith – Száraz Dénes
Mary Smith – Bugár Anna
Barbara Smith – Mezei Réka Léda
Stanley Curtis – Beleznay Endre
Porterhouse felügyelő – Harmath Imre
Troughton felügyelő – Száraz Dénes/Suhajda Dániel/Pintér Gábor
Bobby Franklyn – Kiss Zoltán/Pintér Gábor
Fotóriporter – Pintér Gábor

Fordító és dramaturg: Benedek Albert
Rendező: Horváth Csaba
Producer: HCS, Oliver W. Horvath
Díszlet- és jelmeztervező: Győri Gabriella
Rendezőasszisztens: Szikra B. Diána
Koreográfus: Horváth Gyula Antal

BÁNFALVY STÚDIÓ 2019

Jegyinformáció:
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), Széchenyi Pihenőkártya (MKB Bank), MKK Ajándékutalványt, MKK Ajándékutalvány Bónuszt és bankkártyát elfogadunk. Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 260 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2020-11-15 18:00:00 2020-11-15 20:30:00 Europe/Budapest Páratlan páros Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
2020. november 15. vasárnap
19:00 - 21:30
Helyszín: Hangversenyterem
Jegyár: 3900 Ft - 4500 Ft
Jegyvásárlás
Hasonló programok
Összes
Színház
Kőhalmi Zoltán önálló estje
2020. szeptember 23. szerda, 18:00
Jegyár: 3900 Ft
Jegyvásárlás
Színház
Kőhalmi Zoltán önálló estje
2020. szeptember 24. csütörtök, 18:00
Jegyár: 3900 Ft
Jegyvásárlás
Színház
Dr. Hajós & Dr. Majoros
2020. október 12. hétfő, 19:00
Jegyár: 4900 Ft
Jegyvásárlás