A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Színház
Programok / Színház
L’ART POUR L’ART: Ember a falvédőről / ÚJ IDŐPONT!

Eredeti időpont: 2020. november 25. / Új időpont: 2021. április 21.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy  a 2020. november 25-re tervezett előadás a járványhelyzet miatt új időpontban 2021. április 21-én kerül megrendezésre.
Az eredeti időpontra megvásárolt belépőjegyek az új időpontra automatikusan érvényesek.
Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, akkor a jegyek visszaváltását 2020. november 30-ig, a jegy.hu oldalon lehet kezdeményezni.

Szíves megértésüket köszönjük!

JEGYVISSZAVÁLTÁS

Üdvözlettel:
a Gerbo Produkció
 

Nyílván önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről".
Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött?  Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!

Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska  a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.
Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.

Arra bíztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon, vagy a büfében.
Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban,  nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!

Jegyinformáció:
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), Széchenyi Pihenőkártya (MKB Bank), MKK Ajándékutalványt, MKK Ajándékutalvány Bónuszt és bankkártyát elfogadunk. Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 260 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2021-04-21 17:00:00 2021-04-21 19:00:00 Europe/Budapest Ember a falvédőről / ÚJ IDŐPONT! Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
2021. április 21. szerda
19:00 - 21:00
Helyszín: Hangversenyterem
Jegyár: 4200 Ft - 4500 Ft
Jegyvásárlás
Hasonló programok
Összes
Színház
Adventi készülődés: online karácsonyi program
2020. november 29. vasárnap, 09:00
INGYENES
Színház
Adventi készülődés: online karácsonyi program
2020. december 06. vasárnap, 09:00
INGYENES
Színház
Adventi készülődés: online karácsonyi program
2020. december 13. vasárnap, 09:00
INGYENES