A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Színház
Programok / Színház
Kollár-Klemencz Kamarazenekar irodalmi koncertje

A műanyag kertiszékek élete

Vendégek: Thuróczy Szabolcs és Vajdai Vilmos színművészek

A Kollár-Klemencz Kamarazenekar irodalmi koncertje színművészek közreműködésével, amely Kollár-Klemencz László szólólemezeinek a témára válogatott dalaiból, és a 2018 októberében megjelent, A műanyag kerti székek élete című kötetre épül. “Történetek vannak, nagyon emberi, érzékeny történetek, miközben nagyon erősen jelen van a természet, de jobban át fog jönni benne a mai világunk, hogy mi is az, amit itt létrehoztunk, hogy mit is keresnek itt például a műanyag kerti székek. És hogy egyáltalán milyen a mi viszonyunk a természethez és önmagunk természetéhez. Ezek az először egyszerűnek tűnő történetek valahogy mindig belenőnek, belemélyednek az alapvető filozófiai és létkérdésekbe.” - mesélte Kollár-Klemencz László, az új novelláskötetről. Az irodalmi koncert az októberi Margó Fesztiválon, a Várkert Bazárban nagy sikerrel debütált, a szerző legújabb könyvéből – műanyag kerti székekben ülve – Thuróczy Szabolcs és Bánki Gergely színművészek olvastak fel nagyszerű stílusérzékkel, kihangsúlyozva ezzel a koncert egyediségét és formabontó jellegét. 

"Sajnálattal értesítjük kedves nézőinket, hogy Bánki Gergely színházi elfoglaltságai miatt mégsem tud jelen lenni pénteken a miskolci előadáson. Helyette Vajdai Vilmos színész, rendező fogadta el a meghívásunkat. Vele, Thuróczy Szabolccsal és a Kamarazenekarral várunk sok szeretettel mindenkit pénteken Miskolcon, a Művészetek Házában."

Vajdai Vilmos a legsokoldalúbb, legnehezebben kategorizálható magyar művészek egyike, a budapesti Katona József Színház tagja, és alapító igazgatója az alternatív TÁP Színháznak. Számos színházi előadás és film zeneszerzője illetve zenei szerkesztője.

A műsor- és szereplő változtatás jogát fenntartjuk.

Jegyinformáció:
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk. Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 260 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2019-10-04 17:00:00 2019-10-04 18:30:00 Europe/Budapest Kollár-Klemencz Kamarazenekar irodalmi koncertje Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
Facebook esemény
2019. október 04. péntek
19:00 - 20:30
Helyszín: Hangversenyterem
Jegyár: 3500 Ft
Jegyvásárlás
Hasonló programok
Összes
Színház
Kőhalmi Zoltán önálló estje
2020. szeptember 23. szerda, 18:00
Jegyár: 3900 Ft
Jegyvásárlás
Színház
Kőhalmi Zoltán önálló estje
2020. szeptember 24. csütörtök, 18:00
Jegyár: 3900 Ft
Jegyvásárlás
Színház
Marie Jones: Kövek a zsebben
2020. október 21. szerda, 19:00
Jegyár: 4400 Ft
Jegyvásárlás