A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Gyermek
Programok / Gyermek
Kicsi Gesztenye Klub: Olly és a Fogorvos ELHALASZTVA

Kedves Nézőink!

Sajnálattal tájékoztatunk Benneteket, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt a Kicsi Gesztenye Klub színházi darabjának bemutatása bizonytalan ideig szünetel. Szeretnénk megköszönni, hogy ebben a nehéz időszakban is mellettünk álltok és megvásároltátok belépőiteket. Az előadást várhatóan decemberi vagy legkésőbb januári időpontban szeretnénk pótolni, ha a rendeletek engedélyezik. Abban az esetben, ha nem tudjuk megtartani az előadást, azonnal értesítünk a jegyvisszaváltási és levásárlási lehetőségekről. A már megvásárolt belépők automatikusan érvényesek lesznek az áthelyezett időpontra. Minden kedves jegyvásárlót tájékoztatunk e-mail-ben az aktuális információkról és hírekről.

Köszönjük bizalmatokat! Vigyázzatok nagyon magatokra!
Jó egészséget kívánunk:
Kicsi Gesztenye Klub Csapata
 

Eredeti időpont: 2020. április 11. / Új időpont: 2020. november 29.

”Olly és a Fogorvos”

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő... a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul most előadásunkon találkozhattok új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel!

Ismerd Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket.
Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

 

 Kedves Vásárlóink!

A fennálló korlátozások miatt a miskolci előadásunkat november 29-re helyezzük át!

A VIS MAIOR helyzetre való tekintettel az ÁSZF VIII. /14. pontja értelmében Kicsi Gesztenye Klub nem váltja vissza a jegyeket, viszont a már megvásárolt belépők automatikusan érvényesek az áthelyezett előadásra.

Amennyiben nem használnád fel a jegyeidet a következő előadásra, a fent említett pont tudatában mi mégis arra a döntésre jutottunk, hogy utalvány formájában levásárolhatod a jegy árának megfelelő összeget a https://www.littlemarronclub.com/uzlet/ oldalunkon.

Kérjük, e-mailben jelezd a info@hetmesedomb.hu-ra, ha szeretnél az utalvány lehetőségével élni!

A jelenlegi helyzet miatt a termékek gyártási és szállítási ideje meghosszabbodott, továbbá a nagymértékű visszaváltás következtében esetleges készlethiány léphet fel. Ennél fogva biztosítunk Titeket arról, hogy a termékutalvány a 2020. december 31-ig felhasználható.

Köszönjük bizalmadat!

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Jó egészséget kívánunk: Kicsi Gesztenye Klub Csapata 

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő...

Jegyinformáció:
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), Széchenyi Pihenőkártya (MKB Bank), MKK Ajándékutalványt, MKK Ajándékutalvány Bónuszt és bankkártyát elfogadunk. Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 260 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2020-11-29 10:00:00 2020-11-29 11:00:00 Europe/Budapest Olly és a Fogorvos ELHALASZTVA Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
Facebook esemény
2020. november 29. vasárnap
11:00 - 12:00
Helyszín: Hangversenyterem
Jegyár: 2990 Ft - 4490 Ft
Jegyvásárlás
Hasonló programok
Összes
Gyermek
Karácsonyi kaland - mesemusical ELHALASZTVA
2020. december 06. vasárnap, 14:00
Jegyár: 3900 Ft - 9200 Ft
Jegyvásárlás
Gyermek
Alice Csodaországban / ELMARAD
2020. december 31. csütörtök, 23:45
Jegyár: 3400 Ft
Jegyvásárlás
Gyermek
A. A. Milne: Micimackó kuckója zenés mesejáték / ÚJ IDŐPONT!
2021. március 21. vasárnap, 11:00
Jegyár: 2700 Ft
Jegyvásárlás