A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Active main menu /
Jegypénztáraink
Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. jegyirodája
3525 Miskolc, Rákóczi utca 2. (a Miskolci Galéria épületében, bejárat a Széchenyi utca felől) Telefon: +36 46 508 844, +36 30 8463 009
Jegyértékesítési információ: e-mail: jegyiroda@muhamiskolc.hu 
 
Kedves Vásárlóink!
Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel az elrendelt veszélyhelyzeti rendelkezésekre
a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. jegyirodája
2020. március 16-ától visszavonásig ZÁRVA TART.
Szíves megértésüket ezúton is köszönjük!

 

Kedves Vásárlóink!
Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a kormányzati döntés értelmében, amely szerint tilos megtartani a 100 fő feletti beltéri rendezvényeket, a Művészetek Háza Miskolc rendezvényeit elhalasztjuk. 
Az előadásokra megvásárolt jegyek érvényességéről hamarosan tájékoztatjuk közönségünket. Kérjük, kövessék figyelemmel a muhamiskolc.hu weboldalt, vagy a muhamiskolc hivatalos Facebook oldalát. 
Szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

                  


A jegypénztáron kívül online is megválthatja belépőjegyét a https://muveszetekhazamiskolc.jegy.hu/ oldalon.

Gyermek rendezvényeinkre a 3 éven aluli gyermekek részére nem kell belépőjegyet váltani, amennyiben ölben ülnek.

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank) és bankkártyát elfogadunk.

 

Tisztelt Vásárlóink!

Az elmúlt időszakban több megkeresést kaptunk, hogy programjainkat bizonyos jegyüzér oldalakon (mint például a viagogo.hu) többszörös áron hirdetik eladásra. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az általunk meghirdetett eseményekre KIZÁRÓLAG TŐLÜNK, és alábbi partnereinktől vásároljanak jegyet, mivel a más jegyüzér oldalakon, akár többszörös áron megvásárolt jegyek érvényessége nem garantált, és előfordulhat, hogy átverés áldozatai lesznek.

A Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft eseményeire a helyszíntől függően jegyet válthatnak a www.diosgyorivar.huwww.muhamiskolc.huwww.jegy.hu oldalakon, a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. jegyirodájában (Miskolc, Rákóczi utca 2.), a Diósgyőri vár jegypénztárában (Miskolc, Vár utca 24.) és az Interticket országos jegyirodai hálózatában, továbbá bizonyos esetekben a helyszíni jegypénztárainkban. 

Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.

 
 
CINE-MIS Noprofit KFT.   MOZI Jegypénztár
3525 Miskolc, Rákóczi u. 5. Telefon +36 46 507 573
 
A március 28-án 14:00-re meghirdetett Chris Rea – Live at Baloise Session 2017 című vetítésre eladott jegyeket március 28-án 12:00 és 16:00 között visszaváltjuk.