A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Active main menu /
Jegypénztáraink
Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. jegyirodája
 

3530 Miskolc, Rákóczi utca 2. (a Miskolci Galéria épületében, bejárat a Széchenyi utca felől)
Telefon: +36 46 508 844, +36 30 8463 009
Jegyértékesítési információ, e-mail: jegyiroda@muhamiskolc.hu 
 

NYITVATARTÁS 2021. május 18-tól:

Hétfő – Péntek 11:00 – 19:00

Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Hétvégén előadások kezdete előtt 1 órával.


Kedves Vendégeink!

A rendezvényeket KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

A rendelet az alábbi előírásokat tartalmazza:

  • a kulturális esemény helyszínének üzemeltetője vagy vezetője, illetve a szervező, az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja
  • a védettségi igazolvány meglétét vagy az életkort ellenőrző szerv vagy személy az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felszólíthatja a nézőket
  • az épületben nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt álló tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, de ajánlott.
     

Kérjük szíves együttműködésüket! 

 

​A jegypénztáron kívül online is megválthatja belépőjegyét a https://muveszetekhazamiskolc.jegy.hu/ oldalon.

Gyermek rendezvényeinkre a 3 éven aluli gyermekek részére nem kell belépőjegyet váltani, amennyiben ölben ülnek.

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), Széchenyi Pihenőkártya (MKB Bank), MKK Ajándékutalványt, MKK Ajándékutalvány Bónuszt és bankkártyát elfogadunk.

 

Cine-Mis Noprofit Kft.   MOZI Jegypénztár
 

JEGYRENDELÉS / INFORMÁCIÓ:
+36 (46) 507.573

PÉNZTÁR NYITVATARTÁS
15:00-20:00 

3530 Miskolc, Rákóczi u. 5. Telefon +36 46 507 573