A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Koncert
Programok / Koncert
ELMARAD / Presser Gábor: Dalok régről és nemrégről

Kedves Presser koncert jegytulajdonos!

Idén nyáron, Diósgyőrben a Lovagi Tornák Terén is megtartott Csík – Presser - Karácsony LGT dalok koncertek sikere újabb, immár őszi-téli turnéra sarkallja a közreműködő művészeket, s ez által olyan zsúfolttá vált a naptárjuk, hogy Presser Gábor Miskolcra, 2021. december 1-re tervezett szerzői estjét sajnos nem tudjuk megtartani.

A megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk Önnek felajánlani:

Beválthatja azt ún. szabad felhasználású jegyre
A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon.
Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is
felhasználhatja.
Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:
https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

Térben és időben közeli lehetőségként jó szívvel ajánljuk figyelmébe az október 12-i Bródy, a december 2-i Zorán koncertünket a MÜHA-ban.
Facebook oldalunkon a többi koncertünket is figyelemmel kísérheti!

Igényelheti a jegye visszaváltását:
https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas
https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas

Választásukat 2021. október 31-ig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

Megértését köszönjük, reméljük találkozunk más koncertjeinken!

Gag Produkció

 

Meghirdetett időpontok: 2020. november 10., 2021. április 13. ÚJ IDŐPONT: 2021. december 1.

Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja ezt a rendhagyó koncertet, melynek címe: Dalok régről és nemrégről. S ha bár e cím alatt számtalan koncertet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tud beülni a kedves koncertlátogató. Erre nem csak a hatalmas életmű - Omega, LGT, számtalan másoknak írt lemez, színházi darab - hanem „Pici bácsi” közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönzőképessége és bölcs, sztoikus humora a garancia. „Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni… de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait.” A zeneszerző hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél hozzá. A mostani koncert exkluzivitását tovább fokozza, hogy olyan, általa is nagyra becsült vendéget hívott meg, aki önmaga is képes megtölteni egy - egy koncerttermet.  Szabó Tamás - ha úgy teszik hab a tortán – de nem csak…

Kedves Presser koncertjegy tulajdonos!

Ugyan a kormányzat enyhített a korlátozásokon, de ez nem érinti a rendezvény szektort, így az április 12-re Ózdra és 13-ra Miskolcra tervezett koncerteket sajnos ismételten el kell halasztanunk. A koncerteket, amint a körülmények engedik, meg fogjuk tartani, hisz nem csak Önök, hanem Presser Gábor is várja, hogy újra színpadra léphessen.
Az új és remélhetőleg végleges időpontot a vírushelyzetet korlátozó kiszámítható – reményeink szerint további enyhítő - intézkedések ismeretében tudjuk felelősen kitűzni. Addig szíves türelmüket kérjük!
Szeretnénk remélni, hogy Ön továbbra is kitart mellettünk és ott lesz a koncerten!
A megváltott jegyek az új időpontra lesznek érvényesek.

Az új időpontról emailben fogjuk Önt tájékoztatni!

Amennyiben Önnek nem felelne meg az új időpont, úgy az alábbi két lehetőség közül választhat:

• Beváltja azt un. szabad felhasználású jegyre.
A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.
Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:
https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

• Ha ezzel az összeggel támogatja a kultúrát, úgy köszönettel megtaláljuk a módját, hogy viszonozzuk a gesztusát
https://www.jegy.hu/nevaltsvisszajegyet
Választásukat az új időpont kihirdetésétől számítva 60 napig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

Megértésüket, Presser Gábor és a menedzsmentje iránti elkötelezettségüket köszöni:
a Gag Management Produkciós Iroda

Jegyinformáció:
Bankkártyát elfogadunk. Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 260 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2021-12-01 18:00:00 2021-12-01 19:30:00 Europe/Budapest Dalok régről és nemrégről Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
2021. december 01. szerda
19:00 - 20:30
Helyszín: Hangversenyterem
Jegyár: 9990 Ft
Jegyvásárlás
Hasonló programok
Összes
Koncert
ELMARAD! Jazzkívánságműsor magyarul: Falusi Mariann & Sárik Péter trió
2023. október 18. szerda, 19:00
Jegyár: 3990 Ft - 5990 Ft
Jegyvásárlás
Koncert
Margaret Island : Szabadon szép a tánc a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével
2023. október 20. péntek, 19:00
Jegyár: 9900 Ft
Jegyvásárlás
Koncert
Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra: : The Big Rock Band
2023. október 24. kedd, 19:00
Jegyár: 6500 Ft - 7500 Ft
Jegyvásárlás