A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Active main menu /
AMŰVÉSZ Klubkávézó

Megtalál bennünket a Művészetek Háza Miskolc első emeleti galériáján.

NYITVATARTÁS:
MINDEN NAP 14:00-22:00 

 

AMŰVÉSZ KLUBKÁVÉZÓ TÁJÉKOZTATÁS

Minden vendég számára kötelező a kézfertőtlenítő használata. A kávézó védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégei részére a Művészetek Háza portáján történő belépéskor kötelező a testhőmérséklet mérése és a maszk viselése - a kávéház teraszán kívül, az egész épület területén.
A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendég kizárólag a teraszon foglalhat helyet.
A kávézó belterében az asztalnál ülő védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek nem kötelesek maszkot viselni, azonban az asztaltól felállva, a mellékhelyiséget használva, fizetéskor, stb. a maszk használata mindenki számára kötelező.


AMŰVÉSZ Klubkávézó belterében történő fogyasztáshoz védettségi igazolvánnyal kell rendelkezni, melynek felmutatása a bejáratnál kötelező és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is át kell adni ellenőrzésre a kollégáknak. Ezen kötelezettség alól a vendéggel együtt érkező és a felügyelete alatt álló 18 év alatti gyerekek mentesülnek. A 18 év alatti személyek esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében. 18 év alatti személy kizárólag a védettséget igazoló szülő, családtag kíséretével tartózkodhat a kávézó belső részén.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

www.amuvesz.hu

Facebook

 

3530 Miskolc, Rákóczi Ferenc u. 5.

Telefonszám: +36 30 958 6874

E-mail: info@amuvesz.hu

 

Üzemeltető: Torontál Style Bt.

A Művészetek Házában található Kávézó patinás környezetben várja Önöket, amely bérelhető rendezvények lebonyolítására maximum 50 főig.