Kiállítás
Programok / Kiállítás
Hétköznapi Mikulás fotókiállítás

A kiállítást megnyitja: Vályi Zsolt a RádióM műsorvezetője

A gyerekek a Mikulást különleges helyszíneken, vicces szituációkban láthatják, a színpadon kivetítve és a Kortárs Galérián.

Közreműködők:

A Miskolci Egressy Béni-Erkel Ferenc Zeneiskola Kisharang együttesének műsora: Franz Gruber: Csendes éj, John Williams: Somewhere in my memory, Ralph Blane: Have Yourself a Merry Little Christmas, Alan Menken: My Chistmas Tree, Zongorán közreműködik: Bódi Tamás, Művészeti vezető: Lajhó Gyula

Az eLTE Best Dance Company táncosainak Mikulás napi programja Művészeti vezető: Ludmányné Tóth Evelin Nívó-díjas modern tánc pedagógus, koreográfus.

A megnyitón a Mikulás meglepetéssel kedveskedik a gyerekeknek, melyhez előzetes regisztráció szükséges. (Regisztráció november 19-től.) A helyszínen a szülők fotókat készíthetnek gyermekeikről a Mikulással, mellyel részt vehetnek a MÜHA facebook oldalán induló nyereményjátékon. A szerencsés nyertest családi belépővel jutalmazzuk.

A kiállításmegnyitó után Hull a pelyhes party a Mikulással!

A kiállítás megtekinthető: 2018. december 11-ig, minden nap 14:00-22:00

A rendezvényt támogatója:  Miskolc

Felhívjuk a Kedves Szülők szíves figyelmét, hogy Mikulás csomagra regisztrálni csak 14 év alatti gyermekeket lehetséges. A csomagokra a rendezvény napján, a helyszínen limitált számban lesz még lehetőség regisztrálni.

★ JÁTÉK ★ JÁTÉK ★ JÁTÉK ★ MIKULÁS NAPI NYEREMÉNYJÁTÉK!
NYERJ 4 FŐS CSALÁDI BELÉPŐT A DECEMBER 21-ei Melyiket a 9 közül? zenés karácsonyi történetre a Művészetek Házába. Részletek a facebook oldalunkon.
JÁTÉKSZABÁLYZAT:
Játék kezdete: 2018. december 5. 
Játék vége: 2018. december 10.
Nyeremény: 4 FŐ RÉSZÉRE SZÓLÓ CSALÁDI BELÉPŐ A DECEMBER 21-ei Melyiket a 9 közül? Zenés karácsonyi történetre.

Feltételek: lájkold a posztot és hozzászólásban tölts fel egy Hétköznapi Mikulás kiállításmegnyitón készült képet.

A játékban bárki részt vehet, aki ezen feltételeknek eleget tesz és személyesen meg tud jelenni a rendezvényen. A nyeremény forintra, vagy más egyéb szolgáltatásra át nem váltható, csak a megadott időpontra érvényes, az útiköltséget nem tartalmazza! Sorsolás a Be Social független alkalmazással. A játékot a facebook nem támogatja, felelősséggel nem tartozik a játékkal kapcsolatban.

Jegyinformáció:
A belépés díjtalan. A megnyitón a Mikulás meglepetéssel kedveskedik gyerekeknek, melyhez előzetes regisztráció szükséges.
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 260 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2018-12-05 17:00:00 2018-12-11 21:00:00 Europe/Budapest Hétköznapi Mikulás fotókiállítás Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
Facebook esemény
2018. december 05. szerda
18:00 - 22:00
Helyszín: Hangversenyterem
Jegyár: INGYENES
Hasonló programok
Összes
Koncert
MÜHA GasztroPLACC
2019. július 05. péntek, 18:00
INGYENES
Koncert
MÜHA GasztroPLACC
2019. július 12. péntek, 18:00
INGYENES
Koncert
MÜHA GasztroPLACC
2019. július 19. péntek, 18:00
INGYENES