Koncert
Programok / Koncert
Beatles vs Rolling Stones

The BlackBirds és Stoned zenekarok

Sztárvendégek: Dolák-Saly Róbert, Vitáris Iván (Ivan & the Parazol)

Közreműködik: Fourtissimo fúvosok, Milibák Kvartett

Az ország két legismertebb tribute zenekara a budapesti ősbemutatót követően, országos turné keretében lép színpadra Miskolcon, a jubileumi turné első állomásán a Művészetek Házában.

A nemzetközileg is elismert BlackBirds zenekar immár 15. éve népszerűsíti és ápolja a Beatles hagyományokat, a Stoned legénysége (a Fonogram díjas Kőváry Péter vezetésével), mint a Rolling Stones hazai helytartói pedig 2003 óta adják elő a világ legnagyobb R&R bandájának, a Rolling Stonesnak a dalait. A jubileumi turné két korszakalkotó lemez előtt tiszteleg, 50 éve ekkor jelent meg a Beatles Abbey Road című albuma és a Let it Bleed korong a Stonestól rajta az egyik legnagyobb slágerrel a Gimme Shelterrel!

A két órás nagykoncerten természetesen mind a Beatles, mind a Rolling Stones legnagyobb slágerei elhangzanak majd a zenekarok meghatározó korszakait végigkísérve, korhű kosztümökkel és hangszerekkel, vonós és fúvós szekcióval, akusztikus betétekkel és eredeti filmrészletekkel színesítve.

A dolog ott dől el, amikor az otthoni zenehallgatásnál, vagy a kocsiban felteszi a gyerek a kérdést szüleinek "ezek kik?".

A szülő kicsit felhangosítja a dalt, majd csak annyit tesz hozzá: "fiam, ez a világ legjobb zenekara".

Szólnak a gitárok, tökös beat, szívbemarkoló éneklés, és a fotókon olyan viseletek, amelyek egy korszakot határoztak meg. Mindenki olyan akar lenni, mint Ők. Ott eldől, rajongó lesz a gyerekből is, de a nagy kérdés az, hogy kiért fog rajongani?

Liverpool vagy London? Gombafej vagy inkább a suhancok?

I Can't Get No vagy Help?

Ezek 50 éve megválaszolatlan kérdések, szóval a MÜHÁ-ban 2019-ban végre választ kell adni a barátságokat és családokat megosztó kérdésre: ki a brit invázió legjobbja?

A koncert 150 perc egy szünettel.

Jegyinformáció:
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk. Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 260 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2019-04-06 17:00:00 2019-04-06 19:30:00 Europe/Budapest Beatles vs Rolling Stones Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
Facebook esemény
2019. április 06. szombat
19:00 - 21:30
Helyszín: Hangversenyterem
Jegyár: 4900 Ft
Jegyvásárlás
Hasonló programok
Összes
Koncert
MÜHA GasztroPLACC
2019. július 05. péntek, 18:00
INGYENES
Koncert
MÜHA GasztroPLACC
2019. július 12. péntek, 18:00
INGYENES
Színház
Kováts Kriszta: Álomfejtés - álomvilágzene
2019. május 23. csütörtök, 19:00
Jegyár: 3200 Ft
Jegyvásárlás